header-img5-3
 
youtube icon
 

-SCHRIJF JE HIER IN

  • Vanaf 4 jaar een instrument leren
  • Speelse en creatieve methode
  • Geen voorkennis vereist
  • Muziektheorie én Spelen,
  •  Ook improvisatie & compositie
  • Privéles op maat
  • BabyMusic & Kleutermuziek

Op alle HoM Locaties wordt gemusiceerd met de creatieve en speelse methode van componist Hanne Deneire.

Met popjes en spel wordt op het tempo van jouw kind de magie van de muziek ontdekt, bouwen de leerlingen zelfvertrouwen op, genieten ze van leren & musiceren ze hun eigen verhaal.

0-3 JAAR BABYMUSIC

Wij geloven dat muziek bijdraagt vanaf de geboorte. Want kinderen groeien door muziek: hun creativiteit wordt uitgedaagd, hun concentratie wordt gestimuleerd en hun sociale vaardigheden ontwikkelen.

Maandelijks geven wij op elke locaties BabyMusic voor ouder & kind samen. Dat is pure quality-time!

Deze sessies vinden plaats op zaterdag- of zondagvoormiddag.

vanaf 4 jaar instrument

Je kan starten met een muziekinstrument vanaf 4 jaar. Als je het nog niet goed weet welk instrument je wil leren kan je dat spelenderwijs ontdekken. Je gaat het instrument leren maar ook de noten, het ritme en de harmonie. We improviseren en gaan eigen composities maken.

Het synchroon leren (noten & spel tegelijk) is  belangrijk want zo wordt een goeie basis gelegd én de kinderen hebben plezier!

In House of Music blijven leerlingen gemotiveerd. Ook tieners en volwassenen vinden daardoor ook hun weg in HoM. Wij werken op maat van de leerling, delen onze passie en bouwen voort op 21 jaar ervaring en een onderbouwde creatieve methodiek!

 3-5 JAAR KLEUTERMUZIEK

Kleuters worden maandelijks uitgedaagd tijdens deze muzieksessies: zowel hun fantasie sociale vaardigheden in de kleine groepjes te ontwikkelen

Ze leren de beginselen van de muziek ("notenleer") op een speelse manier en gaan vooral zelf componeren!

Iedere sessie ontdekken zij een ander instrument zodat zij aan het einde van het schooljaar exact weten wat zij willen spelen.

MUZIEKKAMPEN 3-14 JAAR

Iedere schoolvakantie organiseren wij bijzondere muziekkampen in Antwerpen. Dit zijn twee- drie, of vijfdaagse trajecten waarin gemusiceerd wordt vanuit een thema (vb. Japan, Rupsje nooit genoeg, een musical...) Het accent ligt op instrumenten ontdekken, het componeren en zelf maken van muziek, het samenwerken in groep aan een muziekstuk of voorstelling.

Het is niet vereist dat je al muziek kent of een instrument speelt. Wij werken op  gedifferentieerd en op maat van ieder kind.

De kampen zijn van 9u-16u