21 jaar geleden begon, Hanne, visionair symphonist van muziek & mensen, met het realiseren van haar droom: een muziekhuis, House of Music, waar iedereen musiceert en geniet van muziek, een plek waar iedereen die universele muziektaal spreekt en creatief samenwerkt en creërt. Een huis vol passie waar openheid & leergierigheid primeert en doorzettingsvermogen & discipline getraind worden. 

 

HD MM.jpg

"We grow children thru music!” Hanne Deneire

 

Haar muziekmethode werkt als een rode draad. Door CREATIVITEIT, INNOVATIE en FUN kan ieder kind of volwassene, met of zonder leerproblemen en ongeacht de leeftijd of achtergrond muziek leren en plezier hebben door muziek.

In House of Music starten we vanaf de geboorte - BabyMusic - en vanaf de tweede kleuterklas kan je een instrument leren. 

Voor de ouders en kinderen met weinig tijd maar wel veel goesting om te proeven van muziek, hebben we ook de maandelijkse KLEUTERMUZIEK. Tijdens deze ontmoetingen in kleine groepjes met kinderen van 2,5-5 jaar, ontdekken we ieder avontuur een nieuwe muziekinstrument, maken we eigen composities die we zingen en springen en leren we zo spelenderwijs de muzieknoten met de popjes en ritmische parcours als dirigenten. Wil jij jouw kind een creatief en speels eerste contact met muziek laten beleven?

Ondertussen bestaan we uit een topteam van meer dan 20 Meester-Musici. Om de 7 weken komen we samen om ons te verbeteren en zo de beste en leukste muzieklessen te geven. 

Indien je niet tot in ons muziekhuis geraakt, kan je starten met de online versie "Children are Composers" voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Tijdens dit programma leer je thuis, met onze speelse methode, de muziektaal. Na elke aflevering krijgt je kind opdrachten en spelletjes. Na enkele maanden weet je zeker welk instrument je wil leren en ben je gegroeid!